Bouwkavels

alt alt

Zelf je woning ontwikkelen?

De stedenbouwkundige opzet van het plan Krijtenberg is zodanig dat alle woonvormen gerealiseerd kunnen worden.


De starters op de eigenwoning markt komen aan bod in de westelijke randzone. Dit geldt ook voor de wat ouderen die een levensloop woning ambiŽren. De hofjes in de westelijke randzone zijn hiervoor specifiek ontworpen. De doorstarters komen aan bod in de oostelijke randzone; hier vinden we grote vrijstaand geschakelde gezinswoningen en de jarendertig tweekappers.

Het Front

Het Front (de gronden gelegen aan de toegangsweg van het plan) en de westelijke erven bieden de mogelijkheid tot het realiseren van de vrije sector woningen. Dit zijn vrijstaande woningen op zeer ruime kavels. Kopers kunnen kwa architectuur hun gang gaan. Uiteraard stelt het bestemmingsplan eisen aan goot en nok hoogten en soort dakvorm. Maar er is voor elk wat wils.


De ontwikkelaar heeft voor geÔnteresseerden als voorbeeld al enkele woningen laten ontwikkelen. Neem contact met de makelaar; hij kan u informeren omtrent de beschikbare plannen. Heeft u eigen ideeŽn en woonvisie? Neem een architect in de arm en vraag om een oriŽnterend gesprek.

Meer informatie

Meer informatie